Massage som får mig att sväva på små moln

Tjenare mors alla härliga människor som kommer in till den här bloggen för att få tips och råd på hur ni kan få hjälp till att slappna av och gå ner i varv. Förra veckan skrev jag ett inlägg som handlar om yoga och idag handlar bloggen om massage i Mölnlycke. Det är bra med yoga och det borde ni börja på, men det finns något som slår det mesta, till och med yoga och det är massage. Det ska ni prova. Alla ni som redan provat massage håller säkert med mig när jag säger att massage är helt underbart fantastiskt. Själv går jag på massage i Mölnlycke. Jag har funnit ett företag som ger bästa massagen i hela Göteborg! Nåja, jag har inte besökt alla företag som ger massage i denna stad, men i alla fall några, och jag har inte tidigare fått en så lika välgörande massage som jag fått när jag gått på denna massage i Mölnlycke på MP´s Själ & Muskler. 

 

Jag tänkte att detta är så intressant så med ett litet klick här kommer ni in på deras hemsida. Det finns forskning som säger att massage är bra. Det finns alltså vetenskapligt stöd för att det händer bra saker i kroppen av att gå på massage. Det visste jag väl! Det behöver ingen vara professor för att förstå, det räcker med att man själv fått känna hur underbart skönt det känns i både kropp och själ efter en behandling i massage! Jag tycker det är billigt att gå på denna massage i Mölnlycke på MP´s Själ & Muskler. De är inte dyrare än att gå till frisören. Alla har råd att gå och klippa sig, och alla kan lägga lite cash på att få en fantastisk behandling i massage. Jag tycker det vore fint om ni läsare i ett senare skede hör av er efter att ni fått massage och berättar hur ni tyckte detta var!