Har du funderat på att börja med yoga?

Hej på er alla! Dagens inlägg kommer att handla om L8:s Yoga och Yogamassage. Jag har börjat att vara med på deras yoga i Uppsala. För det första vill jag säga att jag inte är någon van yogautövare. Jag har varit med några gånger på en kurs för nybörjare och det är en ganska bra sak tycker jag att göra på sin fritid. Jag har varit ganska dålig på att göra bra saker för mig själv som är bra för välbefinnandet så därför är jag väldigt glad över att min kompis övertalade mig att följa med henne på denna yoga i Uppsala. Min kompis hade flera gånger pratat med mig om L8:s Yoga och Yogamassage, hon hade varit där men inte jag. Nu har jag varit med några gånger och ytterligare några gånger blir det innan jag kan flyttas upp en nivå. Denna yoga får mig att både slappna av och att må bättre så jag är glad över att jag har kommit igång med denna yoga. L8:s Yoga och Yogamassage är ett jättetrevligt ställe. Jag har blivit riktigt väl omhändertagen och fått alla den hjälp jag behöver för att komma igång med denna yoga. Det är en väldigt bra instruktör som steg för steg lär ut övningarna så att alla hänger med och förstår hur man ska göra. Instruktören på denna kurs är verkligen rätt person på rätt plats. Hela upplevelsen av att gå på denna yoga i Uppsala är positiv. Jag kan därför rekommendera L8:s Yoga och Yogamassage till alla i Uppsala med omnejd. Om någon av er funderar på att sätta igång med yoga så är detta rätt ställe. Börjar ni med det här så kommer ni att hitta en inre balans och harmoni som får er att både må bra.