Gym 101 Fitness i Anderslöv

God morgon, god morgon alla mina läsare! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om de inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tänkte börja med att skriva ett litet inlägg om ett gym i Trelleborg, Men först, jag tror att jag har sagt det till er förut, det är mycket som händer på jobbet och även privat just nu och det har gjort att jag inte har motionerat så mycket det senaste och detta ville jag ändra på. Gym 101 Fitness i Anderslöv är namnet på det gym i Trelleborg jag börjat på för några veckor sedan eftersom jag kände att jag behövde komma igång med träningen. 

 

Jag tycker om att gå till det här gymmet för dels kan jag komma precis som jag är, och så finns det personal att fråga. Jag har träffat på dem som går dit för konditionsträning, och andra som går dit för att bara bygga muskler. Jag går dit för att jag vill må bra, och jag tränar på ett sätt så det blir en kombination av både muskelbyggande och motion. Det finns så många olika slags träning på Gym 101 Fitness i Anderslöv så helt klart kommer ni som är intresserade av att börja träna på ett gym i Trelleborg, finna något som passar också för er. Ni kan gå in på deras hemsida och läsa om allt som erbjuds i träning. Även ni som behöver träffa en sjukgymnast eller kiropraktor har möjlighet till det. Det låter som en klyscha, men att träna på gym är verkligen något alla kan göra, och som får oss att må riktigt bra. För egen del har denna träning hjälpt mig att hantera livet när det är som stressigast. Det var allt jag hade att säga om Gym 101 Fitness i Anderslöv, hoppas vi syns där?