Få hjälp att hitta rätt produkter till hunden

Hallå, hallå och välkomna hit! Såhär mitt av dagen tänkte jag skriva ett inlägg till er, det ska handla om en hundbutik i Lund. Den här butiken heter Marie’s Hunderi och har hjälpt mig att hitta det rätta sakerna till min hund. Ifall ni skulle vilja veta mer om dem kan ni få mer information här.

Jag kom i kontakt med det här företaget först när jag skaffade mig hund, vilket inte är något konstigt. När man skaffar hund behöver man ju även en massa tillbehör, mat och godis. Ganska fort in i livet som hundägare upptäckte jag det här företaget, jag fick faktiskt tipset om dem från en kollega som själv älskade denna hundbutik i Lund. När jag besökte butiken för första gången hade jag varken höga eller låga förväntningar, jag valde att först besöka dem för att sedan kunna skapa min egen uppfattning. Den neutrala känslan jag gick in med ändrades fort, jag blev bara positivare och positivare gentemot butiken, varorna och personalen som jobbar där. Med tanke på att jag lever ett så kallat friluftsliv där jag och min hund är ute i naturen väldigt mycket har det alltid varit viktigt för mig att hitta rätt produkter till det, vilket jag har hittat hos Marie’s Hunderi. När jag är där för att köpa nya produkter får jag alltid jättebra hjälp av personalen så att jag ska hitta rätt produkter som passar för mig och min hund. Tack vare denna hundbutik i Lund är det inga problem med att spendera fritid ute i naturen tillsammans, det finns inget som hindrar oss från att leva ett friluftsliv.