Är du intresserad av ayurveda?

Återigen är ni välkomna in till min lilla hörna av internet och ett inlägg jag tror ni tycker om. Att ta hand om både kropp och själ genom att gå på ayurveda, till exempel ayurveda i Jönköping är något jag varmt vill rekommendera alla mina kära läsare som jag har här på bloggen. Sedan jag började på denna ayurveda på ett företag som heter Ceder Veda har jag fått en helt annan balans i livet, vilket gör att jag klarar av att hantera livet när det är som jobbigast och stressigast. 

 

Faktiskt finns det nog inget som kan stressa upp mig längre, det har jag att tacka denna fantastiska ayurveda i Jönköping för. Jag vill i detta rekommendationsinlägg tala om hur bra det här är och att ni säkerligen skulle få ut lika mycket av detta som jag! Denna tusenåriga indiska läkekonst talar sitt tydliga språk. Miljoner människor har blivit hjälpta och det finns en evidens som talar för att detta fungerar. Även Världshälsoorganisationen (WHO) erkänner ayurveda som en mycket bra behandling. Det ni, är väl inte så illa? Jag tycker det är helt fantastiskt att till och med vi här borta i det lite avlägsna Småland, nu har ett företag som hjälper till inom ayurveda i Jönköping, att vända oss till. Är det någon som borde få dagens ros är det kvinnan som äger och driver Ceder Veda. Monica Cederholm som är både diplomerad ayurvedisk hälsovägledare och diplomerad massageterapeut. Jag hoppas ni är villiga att prova denna utomordentliga behandling som verkligen fungerar. Och med dessa rader avslutar jag det här lilla inlägget om ayurveda i Jönköping, men alldeles strax har jag fler spännande saker att berätta. Missa inte det! Hej så länge!